| Diss Yeri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sagopa Kajmer Çete Başı&Rapçi
| Konu: Diss Yeri Paz Nis. 08, 2007 1:53 pm | |
| Diss mi atmak istiyorsunuz.O zaman buraya gelin ve kendi sözlerinizle burda diss atın. Yada siz isim söyleyin biz diss atalım Not:Küfür ve Ciddi anlamda hakaret içerin sözler söylemek yasaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss Yeri Ptsi Nis. 09, 2007 10:51 am | |
| Avril e Diss 2
Günlerin ağlak..yalanlarının hepsi bir gün ah la döner geri..kim yanında kalır..hangisi kurtarır senin müziğini Sago gibi...Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi muzik eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır müziği ..bağla eşini salma bir it gibi... Günlerin ağlak ..yalan aşkın fitnebaz ..koş ki yetiş yanıma..kurtaramaz seni müziğin eri..bir başına yapamadığın müzikler gibi geri..Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi müzik eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır rapi.. bağla eşini salma köpek gibi...
Yabancı müziğin mizahı gelişmiş komedyenin eli değdi biçimsiz technocular müzik yaptı gereksiz forumlarınızın hepsi seviyesiz bak bebek bu sana ders olur ve bana kükremek yerine kendi ipini çek zira canın acıyacak ama ağlama Saga sana müziği öğretir Çaresizlik desen eni kitapta sözün yok mu Kendi yazdığın basit kaçmış ama kopya çekmeden birşey Değilsin onu anladık Dikkat et şimdiki manitana da o cücükler sulanmasın tutarlı olsan belki seni kale alan olabilir ama sen bir yalancısın
Günlerin ağlak..yalanlarının hepsi bir gün ah la döner geri..kim yanında kalır..hangisi kurtarır senin müziğini Sago gibi...Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi muzik eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır müziği ..bağla eşini salma bir it gibi... Günlerin ağlak ..yalan aşkın fitnebaz ..koş ki yetiş yanıma..kurtaramaz seni müziğin eri..bir başına yapamadığın müzikler gibi geri..Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi müzik eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır rapi.. bağla eşini salma köpek gibi...
2eksik söyledin kuzum 1.80 senden uzunuuummm bana ahlak dersi verme sakın hanımdan öte sana müziğini sorarım kız arkası kırık bu ne çirkeflik 8 senede mi geldi elektrik Aman bu ne aşk bu ne celal gözlerim yaşardı gülmekten gelmiyor müzikleriniz yürekten Samimiyet yok beter arabeskten fesatlık senin içinde mesken sen banladın ben pm atarken
NAkarat
Günlerin ağlak..yalanlarının hepsi bir gün ah la döner geri..kim yanında kalır..hangisi kurtarır senin müziğini Sago gibi...Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi muzik eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır müziği ..bağla eşini salma bir it gibi... Günlerin ağlak ..yalan aşkın fitnebaz ..koş ki yetiş yanıma..kurtaramaz seni müziğin eri..bir başına yapamadığın müzikler gibi geri..Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi müzik eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır rapi.. bağla eşini salma köpek gibi... | |
|
| |
Christina Aguilera Pop Star
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 43 Localisation : Staten Island, New York Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Diss Yeri Ptsi Nis. 09, 2007 11:08 am | |
| Christina Lendroc Meydanı'nın Sokaklarında dolaşırken sagopaya rastladı... Sagopa diss yapıyordu ve christina merakla onu dinlemeye başladı bitirdiğinde onu tebrik etti ve yanından ayrıldı | |
|
| |
Christina Aguilera Pop Star
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 43 Localisation : Staten Island, New York Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Diss Yeri Çarş. Nis. 11, 2007 9:57 am | |
| out: bu sagoya yapılmış bi diss deiil miydi ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss Yeri Çarş. Nis. 11, 2007 10:02 am | |
| rout:Biraz değiştirdik Bu şarkıya bayılırdım çünkü | |
|
| |
Marshall Bruce Mathers Rapçi
| Konu: Geri: Diss Yeri C.tesi Nis. 14, 2007 12:56 pm | |
| M&M kayıt stüdyosundan çıktıktan sonra buraya hayko'ya diss atmaya gelir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss Yeri C.tesi Nis. 14, 2007 12:58 pm | |
| ancak söz düşünürken canı sıkılır ve Sago'nun evine gider. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss Yeri C.tesi Nis. 14, 2007 3:37 pm | |
| M&M gelince Hayko'ya diss atmaya karar verir.
Cepkin Hayko Bakışların Çok Çetin Yiycekmisin Beni Öyle gibi Keçin? Diss istedin sana al sana diss İstedin iki diz ben yaptım onu bir diz hadi gel bakalım arenaya gelmessen gel duvarımın arkasına saklamak yok etme hadi çünkü sen yaralısın be Heidi Amma sütsün yok bir silahın olmazmı senin de kötü tarafın?
M&M,diss atınca rahatladı ve evine geri döndü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss Yeri Paz Nis. 15, 2007 3:55 pm | |
| M&M,geldi ve Ayrıldığı Sevgilisinden gelen negatif elektriği üstünden atmak için Avril'e Diss Atmaya Gelmişti.
Satıcı kız Sağımda solumda gözükme git ve kibrit sat be! git burdan gelme bir daha gelirsen çekerim kılıcımı da yapıştırırım seninde kafana!
M&M iyice rahatlamış bir şekilde eve geri döndü. | |
|
| |
| Diss Yeri | |
|