| Şarkılar | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Burak Gürpınar Nette Panik Bateris
| Konu: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 11:22 am | |
| Arkadazşlar şimdilik 4 şarkılık bir albüm hazırlayacağız.Herkez istediği şarkıyı yazsın.
Bura Gürpınar=Uyut Beni(kurban)&Sakın Söyleme(kurban)
ŞARKI SÖZLERİ a-Sakın Söyleme
Sakın Söyleme «
Unuttum dedim Aslında yalan, hiç çıkmaz aklımdan Alıştım dedim Aslında kendimi kandırdığımdan Söyleme asla Ne şimdi, ne sonra
Sakın söyleme
Ağlayan gözler aslında Gülermiş bakarken ardımdan Özledim derken aslında Başkası geçermiş aklından Söyleme asla Ne şimdi, ne sonra
B-Uyut Beni
Açlığa gömdün bu canı, niye Toprağına güzellik tohumlarını eken benim Kardeşlerim düşman oldu yine Her birine renklerini, yüreklerini veren benim Yokluğun dönüştü nefretime Varlığına sancılanan bu öfkene ilaç benim Ellerim açtım beni duy diye Çekinmeden söyle canım, darılmam sözüne
Uyut beni Karanlığım uyanmadan
Unut beni Bu varlığım yük olmadan
Çürüt beni Şu açlığım suç olmadan
Uyut beni Karanlığım uyanmadan
Yenildim yarattığın zalime O zalimin bahçesine merhameti eken benim İnandım yalancının sözüne Gafillerin yollarını eşikte bekleyen benim Karanlığı verdin o cahile Güneşleri uyandırıp geceyi saran benim Ellerim açtım beni duy diye Çekinmeden söyle canım, darılmam sözüne
ARKADAŞLAR İKİSİNDEN BİRİNİ SEÇECEĞİZ OY BİRLİĞİ İLE
NOT;ŞARKININ ADINI,SANATÇISINI,SÖZLERİNİ YAZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
Ferman Akgül Nette Panik Vokal
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 11:59 am | |
| [b] Uyut benı ben ce daa ıı ama araya bı de Matrock bısıler katsak mı mesela grup:paNık sarkısı:LaZıM Gunden gune degısmıyor kı hayat Herkes hep aynı, herseybayat Heyecan lazıM,eglenmek lazım,anlasmak LazıM Dusunmek laZım,sewısmek LazıM,yasamak lazım Kısa bu hayat,cok cabuk bıtıyor Gecen zamanlar,hep bosa gıdıyor!!! PANİK | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 12:17 pm | |
| hangi panik bu hani bildiğimiz deniz yılmaz ve kaan alptekin'in bulunduğu | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 12:38 pm | |
| ewt bıldıgımız panık denız yılmazın bulundugu vokalı gokhan olan | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 12:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 12:45 pm | |
| ewt kesınlıkle dıskotek super olur yada "yarasa kız"dedı ferman | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 12:46 pm | |
| bı de abı o"sartel attı kız barmene bakınca"dımıydı!! | |
|
| |
Hayko Cepkin Nette Panik Elektrocusu
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 12:51 pm | |
| Diskotek
daha dün gelmiştin köyden çıkmaz oldun diskotekten uzak dur kız çok yemekten uğraşırsın selülitlen fazla kaçmış sırt dekolten tuhaf olmuş mini eteklen
bu son şarkıdır bu albümde
söyle baban tarla satsın kaset yap da milyon satsın patronu sev ki klip yapsın hele bir de rapçi oynatsın unutuldun düştün dilden ne gelir ki bugün elden
bu son şarkıdır bu albümde
i know i can find a way to tell my feelings (duygularımı anlatmak için bir yol bulabilirim) let me know would it be like this (böyle olacaksa bana söyle) you always have reasons (hep sebeplerin var.) don't talk look into my eyes (gözlerime bakarak konuşma!) you can hear my heart beatings (kalbimin çarpıntısını duyabilirsin) you say "just stop and wait" ("dur ve bekle" dersin) i'm waiting for the good times yeah (iyi zamanlar için bekliyorum yeaaah)
i'm a girl like a pearl (inci gibi kızım) and i want expensive cars and furs (ve pahalı arabalar, kürkler istiyorum love all the men in the world (dünya'daki bütün erkekleri seviyorum)
şartel attı kız barmene bakınca nevri döndü buldu bir tabanca o güne kadar incitmedi karınca hayatı kaydı kurşun yanlış hedefe varınca
cenaze çıktı kanlı diskotekten oysa hoş bir geceydi çaldığın felekten geldi barın sahibi "lütfen içki parası" demek ki neymiş alkol her fenalığın anası
i know you need to be in the motion (harekette olmayı istiyorsun, biliyorum) come on and stand up i'll take your attention (hadi ayağa kalk da ifadeni alayım.) girls and the boys of the new generation (yeni neslin kızları ve erkekleri) lan oğlum get lan bu nasıl imagination (lan oğlum git lan bu nasıl imagination)
look at my window see the poison ivy (pencereme bak, zehirli sarmaşığı gör) bu system her zaman garibana kaydi (bu sistem her zaman garibana kaydı.) sapı da gitti de kari bana kaldi (sapı da gitti de karı bana kaldı. i've got a big job gidiyorum haydi (çok işim var gidiyorum, haydi)
bugünlerde kötüyüm morelman derdime derman süperman gelin lan, gidin lan oğlum düttürü dünya küheylan, küheylan aç mısın açıkta mısın yolda mısın yol değil otoban banadana takmış geliyor züppe üf be arabaya bak dörtlüyü yak
yola bak, mala bakmadan gel boşa al, gaza basmadan gel in yürü, surat asmadan gel sola bak, sağa bakmadan gel
şalter attı kız barmene bakınca
alın işte diskotek | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 12:54 pm | |
| Sag ol yaa ban a yazması uzun geldımıstı ıı oldu hazırda sozlerıde yoky-tu sag ol!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 1:47 pm | |
| sorun değil gurp elemanlrı bugün içni wardır:D | |
|
| |
Cenk Gürpınar Oyuncu&Nette Panik Gitarist
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 2:30 pm | |
| Grup=Direc-t Şarkı=Hasret
Hasret hasret beni yordun sanma sancım diner elbet zamanla kimbilir belki bir gün kurtulurum sonunda o eski günlerden o simsiyah nefessiz günlerden
hep ağlardım ben o uyurken hep saklandım ben kendi dünyama
affet nefret ettim senden
güneş hiç batmaz güller solsa da ateşler södükten sonra artık çok geç
hep uyurdun sen ben ağlarken hep saklandın sen kendi dünyana
affet nefret ettim senden | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 2:34 pm | |
| Grup=Zardanadam Şarkı=Sarışınlar Boktur
Gece gündüz demeden düşündüm durdum ben Sevmeyi hiç bilmeden hayaller kurdum peşinden Geç olsun güzel olsun dedim avundum yenilmeden Sonunda sen çıktın karşıma vuruldum Günler boyu ateşinle yandım hep tutuştum Sen de bana iyisin dedin beni ne çabuk uyuttun Ama bir gün kalktığımda anladım artık yoktun Sonra gördüm başkasıyla ooo çabuk unuttum
Şimdi senin düşmanınım mutsuzlugun mutlulugum Resmindeki gözleri oyup baş ucuma koydum Bakıp bakıp tükürdüm sana seni unuttum Anlamama yardım ettin aşk yoktur ve sarışınlar boktur
Sonrasında boyun eğdim yerlere yıkıldım Yatagımda günler boyu ağladım sızladım Eşyalara bakıp bakıp gelmeni umdum Her defa kapı çalınca ooo bir umut koştum Günler dünler geçer bu günler yarını yoktur Herşey biter düzelir derken hepsi yıkılır Yeter artık yeter bunlar kalbim kırılır Terkedilmek ağır geldi ooo ağzım bozulur
Şimdi senin düşmanınım mutsuzluğun mutluluğum Resmindeki gözleri oyup baş ucuma koydum Bakıp bakıp tükürdüm sana seni unuttum Anlamama yardım ettin aşk yoktur ve sarışınlar boktur | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 5:45 pm | |
| yaaaaa eed calalım sarısınlar boktur'u zuhahah! bn cok sefiormmm | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 7:11 pm | |
| Hüzünle Karışık Hayko Cepkin
bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 7:12 pm | |
| Fırtınam Hayko Cepkin
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor aah düşünür halim zor aah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor ah düşünür halim zor ah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 7:36 pm | |
| Ölüm Kapımı Çalmasa da Aslı
Gözyaşlarına esir olma Akıt onları nefretin gibi Bir sır ver ta derinden Anlatsın gözlerin gizemini Ellerin bedenimde Biliyorum yasak bize Gitmeden belki son kez Dokun dokun bana Sonsuz aşk yoktu ya… Ölüm kapımı çalmasa da Kalbim seni bekler gibi Fırtına öncesi sessizliği Biz, aşkın esirleri
Bir kadın üzülürse Üçümüzün oyununda Bırak ben olayım Atlatırım zamanla
Bir gün gelir belki Kavuşuruz seninle Meydan okuruz dünyaya Kaybolan geçmişe
Sonsuz aşk yoktu ya... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 10:28 pm | |
| Bence şu şarkılar olsun; 1-Uyut Beni 2-Diskotek 3-Ama sen varsın(direc-t) 4-fırtınam | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 10:30 pm | |
| Hayko
-ii peki tamm daelimizde ama sen warsın yok
dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 10:59 pm | |
| Ferman da arkısıne katılarak bana uyar ama hayko haklı daa elımızde ama se warsını sozlerı yokhh!!! | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 11:03 pm | |
| hayko gülümsiyerek bunlarmı dedi
Ama Sen Varsın Direc-t
rus kozmonotları uzayda pek bi yalnızlar aydan dünya pek bi yuvarlak görünüyordu ama sen varsın dün gece aydan seni seyrettim ama zaten burda her gün gece dün gece televizyondaki kadını sana benzettim | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 11:16 pm | |
| Rus kozmonotları uzayda pek bir yalnızlar Aydan dünya pek bir yuvarlak görünüyordu Ama sen varsın, ama sen varsın Aa sen var, ama sen varsın
Dün gece aydan seni seyrettim Ama zaten burada her gün gece Ama sen varsın, ama sen varsın Ama sen var, ama sen varsın
Dün gece televizyondaki kadını sana benzettim Dün gece televizyondaki kadını sana benzettim Dün gece televizyondaki kadını sana benzettim Dün gece televizyondaki kadını sana benzettim
Ama sen varsın, ama sen varsın Ama sen var, ama sen varsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Paz Nis. 08, 2007 11:17 pm | |
| hayko birden elindeki kağıda bakrak aman tanrım ya bn yarısını yazmışım beylr bu bi şakaydı ama ya dedi we glümsedi aslında utanıyodu | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkılar Ptsi Nis. 09, 2007 4:37 pm | |
| Fermanı yıne bı gulme aldı!!!!hayko ya donerek -boswer abı en azında yarısını bulmussun sag ol yınede!!dedı | |
|
| |
| Şarkılar | |
|